Tanévzáró

2018. június 27. 8 óra


Megjelenés alkalomhoz illő ruhában!Tanulói ügyintézés a Titkárságon a nyári szünetben

(2018. június 18. – augusztus 31.)


szerdánként 8:00 - 12:00 között.Tankönyvrendeléssel kapcsolatos információkGYAKORLAT TESZI A MESTERTA duális szakképzésről diákoknak

Felvételi tájékoztató érettségizőknek és érettségizetteknek 25 éves korig


Részletes tájékoztatók itt találhatók.

1 2

Fodrász OKJ szám: 54 815 01 képzési idő: 2 év

Kozmetikus OKJ szám: 54 815 02 képzési idő: 2 év

A 25 év felettieket is várjuk esti képzéseinken!

Jelentkezés a bkszc.hu honlapon keresztül!


VÉGLEGES FELVÉTELI JEGYZÉK


Fodrász          KozmetikusAz Oktatási Hivatal által küldött végleges felvételi jegyzékben a felvételizők kizárólag a jelentkezési lapon feltüntetett oktatási azonosító számmal (TASZ) szerepelnek.

A "rangsor" jelzésű oszlopban szereplő szám jelöli a tanulónak a rangsorban elfoglalt helyét.

A hivatalos értesítést minden fontos információval együtt 2018. április 27-ig levélben is elküldjük minden tanulónak és iskolájuknak.

Gratulálunk a felvett tanulóknak!
Az oktatási azonosítókra a PDF dokumentumok megnyitása után rá lehet keresni: nyomja le egyszerre a Ctrl+f billentyűket és írja be a felugró kereső ablakba a keresni kívánt azonosítót!


Töredékek a Holokausztról.Iskolánk diákjainak filmbeli megemlékezése a Holokausztról. Töredékek versekből, érzésekből, történelemből.


A felnőttoktatás esti munkarendbe beiratkozott tanulók MUNKARENDje


Fodrász (változott!)


Kozmetikus


Haj- és sminkvarázslat Gútánhatartalanul "Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából kiírt pályázaton, a Határtalanul!-projekt keretében Szlovákiában, a gútai Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskolában vendégeskedett a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Erzsébet Királyné Szépészeti Szakgimnáziumának hatfős diákcsoportja."
Beszámoló
Video
Újságcikk
ESTV Pesterzsébet

Érettségi két év alatt


erettsegi A szakmai vizsgával rendelkezők felnőttoktatás keretében 2 év alatt szerezhetnek érettségit (nappali munkarend).

JELENTKEZÉS:
A Jelentkezési lap című nyomtatványt kérjük kitölteni, és a kérelemben felsorolt dokumentumokkal együtt postázni az iskola címére: Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Erzsébet Királyné Szépészeti Szakközépiskolája, 1203 Budapest, Kossuth utca 35.

Részletes tájékoztatás itt található.