Kompetenciamérés


2018. május 23-án (szerdán) a 10. évfolyam minden osztályában kompetenciamérés lesz.A mérés egy tanítási napot vesz igénybe, 8:00 – kb. 12:15-ig.
A tanulók 7:45 –re érkezzenek be az iskolába és foglalják el a helyüket a kijelölt osztálytermeknél.
Ezen a napon a kompetenciamérésen kívül több órájuk nem lesz.

A mérésre a tanulók hozzanak magukkal SZÁMOLÓGÉPET (telefon nem használható!), körzőt, vonalzót, ceruzát és kék színű tollat (valamint tízórait).

Terembeosztás:
10/A: XXI.
10/B: XIX.
10/C: XX.
10/D: XVIII.
10/E: XXII.


VÉGLEGES FELVÉTELI JEGYZÉK


Fodrász          KozmetikusAz Oktatási Hivatal által küldött végleges felvételi jegyzékben a felvételizők kizárólag a jelentkezési lapon feltüntetett oktatási azonosító számmal (TASZ) szerepelnek.

A "rangsor" jelzésű oszlopban szereplő szám jelöli a tanulónak a rangsorban elfoglalt helyét.

A hivatalos értesítést minden fontos információval együtt 2018. április 27-ig levélben is elküldjük minden tanulónak és iskolájuknak.

Gratulálunk a felvett tanulóknak!
Az oktatási azonosítókra a PDF dokumentumok megnyitása után rá lehet keresni: nyomja le egyszerre a Ctrl+f billentyűket és írja be a felugró kereső ablakba a keresni kívánt azonosítót!


Töredékek a Holokausztról.Iskolánk diákjainak filmbeli megemlékezése a Holokausztról. Töredékek versekből, érzésekből, történelemből.

1%2017. évi nyílt napok


A 2017. évi nyílt napok keretében ismét szélesre tártuk iskolánk kapuját az érdeklődő diákok és szüleik előtt. Idén négy alkalommal (november 9., 10., 23., és 24.-én) vártuk a továbbtanulás előtt álló nyolcadikosokat. Diákjaink segítségével bemutattuk az épületet, betekintést nyerhettek a látogatók az iskola hétköz- és ünnepnapjaiba, valamint tájékozódhattak a képzés részleteiről és a felvételi eljárás rendjéről. Köszönjük a sok érdeklődőnek a részvételt és reméljük, hogy a következő tanévben diákjaink soraiban üdvözölhetünk sokakat.

nyiltnapokA felnőttoktatás esti munkarendbe beiratkozott tanulók MUNKARENDje


Fodrász (változott!)


Kozmetikus


Haj- és sminkvarázslat Gútánhatartalanul "Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából kiírt pályázaton, a Határtalanul!-projekt keretében Szlovákiában, a gútai Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskolában vendégeskedett a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Erzsébet Királyné Szépészeti Szakgimnáziumának hatfős diákcsoportja."
Beszámoló
Video
Újságcikk
ESTV Pesterzsébet

Érettségi két év alatt


erettsegi A szakmai vizsgával rendelkezők felnőttoktatás keretében 2 év alatt szerezhetnek érettségit (nappali munkarend).

JELENTKEZÉS:
A Jelentkezési lap című nyomtatványt kérjük kitölteni, és a kérelemben felsorolt dokumentumokkal együtt postázni az iskola címére: Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Erzsébet Királyné Szépészeti Szakközépiskolája, 1203 Budapest, Kossuth utca 35.

Részletes tájékoztatás itt található.


2 éves ingyenes esti fodrász - kozmetikus képzés

A rendelkezésre álló helyeink a mostani tanévre beteltek!


bfod

2017 szeptemberében induló két éves esti fodrász képzésünkre már lehet jelentkezni!
A vendégek haját mossa, vágja, színezi, festi, melírozza, szárítja, egyenesíti vagy hullámosítja, fésüli, feltűzi, póttincset, hajbetétet alkalmaz. Festi, színezi vagy leborotválja, vágja az arcszőrzetet formaváltoztatással.

bkoz

2017 szeptemberében induló két éves esti kozmetikus képzésünkre már lehet jelentkezni!
A kozmetikus az egészséges arc és test ápolásával, állapotának javításával, illetve fenntartásával manuálisan és elektrokozmetikai készülékek alkalmazásával, tartós sminkkészítéssel/vagy speciális arc-és testkezeléssel, valamint az ehhez szükséges feltételek megteremtésével és kozmetikumok forgalmazásával foglalkozik.


Felvételi tájékoztató érettségizőknek és érettségizetteknek 25 éves korig

A rendelkezésre álló helyeink a mostani tanévre beteltek!


1 2

Fodrász OKJ szám: 54 815 01 képzési idő: 2 év

Kozmetikus OKJ szám: 54 815 02 képzési idő: 2 év

A 25 év felettieket is várjuk (jövőre) esti képzéseinken!

Részletes tájékoztatók itt találhatók.